In het overzicht van de oproepkrachten kunnen een aantal meldingen in rood komen te staan. Welke dit zijn en wat ze betekenen leggen we uit in dit artikel.
Een rood oogje achter het gemiddelde
Deze melding betekent dat het gegenereerde gemiddelde uit Nmbrs niet compleet is en er dus uren missen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de loonrun van de laatste loonperiode nog niet gedraaid is. Moet je bijvoorbeeld een aanbod doen over de periode april t/m maart, maar is maart nog niet verwerkt, dan geeft dit rode oogje weer dat het gemiddelde dus maar over 11 (bij maand) of 12 (bij 4-weken) periodes is bepaald.
Elke 24-uur wordt het gemiddelde ververst, dus als je een loonrun hebt gedraaid, komt deze binnen 24 uur bij het gemiddelde te staan. Wil je het aanbod al de deur uit doen? Stel dan het aantal gewerkte uren vast van de missende periode en bereken vervolgens handmatig het juiste gemiddelde.
De uitvraagdatum staat in rood
Als de uitvraagdatum in het rood staat, dan ligt deze achter de datum van vandaag. Het aanbod moet dus zo snel mogelijk de deur uit!
Geen e-mailadres beschikbaar
Onder de naam van de werknemer kan de melding staan dat het e-mailadres van de werknemer ontbreekt. Dit betekent dat er vanuit Nmbrs geen privé e-mailadres en geen zakelijk e-mailadres opgehaald kon worden. Vraag het e-mailadres zo snel mogelijk uit bij de werknemer en vul deze in in Nmbrs. Het mailadres zal binnen 24 uur in Hubbae verschijnen, zodat het aanbod alsnog verstuurd kan worden. Zonder e-mailadres is het versturen van het aanbod onmogelijk.
Geen uren bekend
Onder de naam van de werknemer kan de melding 'geen uren beschikbaar' komen te staan. Dit betekent dat er over de volledige 12 maanden waarover het aanbod bepaald moet worden geen uren uit Nmbrs opgehaald konden worden. Dit ontstaat bijvoorbeeld als een nieuwe klant in Nmbrs is toegevoegd, waar dus nog een loonruns voor gedraaid zijn.
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.